+31 (0)6 26 134 939 hi@anne-marieros.nl
[vc_row][vc_column][vc_column_text]” Het verplicht dragen van een masker in het openbaar vervoer doen we om het risico te verkleinen dat we ánderen ziek maken.”

Ik draag ze graag tijdens het boodschappen doen. Kreeg er 2 en die liggen regelmatig in de was, dus maakte ik extra maskers omdat een voorraadje fijn is voor vertrek.

Om mij heen zie ik allerlei maskers, van grappig tot weggooi. Ze lijken op elkaar, wij lijken op elkaar. Als het dan moet, wijk ik graag af. En jij?

Na het opruimen had ik een verzameling stoffen tasjes? Weggooien is zonde! Het antwoord lag op stapel, een gecamoufleerde actievoerder keek mij aan. Een sjaal ombinden is geen reisoptie, maar wel mijn idee voor niet-medische maskers. Handgemaakt van materiaal met een verhaal, hoewel het verhaal zich soms ver laat zoeken, is verdwenen of resteert als souvenir.

Als projectenmens label ik de handgemaakte unieke wasbare herbruikbare niet-medische mondneusbescherming – als ROS mask ME, geschikt als verplichting in het openbaar vervoerPersoonlijke herinneringen vulde mijn studio tijdens de productie. Aan momenten en gebeurtenissen die voorbij gaan, net zoals de coronafase die ons nu allemaal treft.

Zo werkt ‘t

Met een serie om uit te kiezen, zorg ik voor jou. Zorg jij voor mij?

  • Kijk, kies en check de maat

Per masker vraag ik verzendkosten : €2 in NL en €3 internationaal, maar meer € geven mag!
Op = Op en de verdeling gaat naar volgorde binnenkomst email.

  • Stuur mij een email
  • Vermeld jouw keuze – noteer unieke nummer(s)
  • Het adres waar masker(s) naar toe moet worden gestuurd : naam, straatnaam, postcode en plaats [kan het voor jou opsturen als een cadeau aan iemand anders]
  • Mobiele telefoonnummer en/of email [Tikkie]

Als het masker beschikbaar is, stuur ik jou een Tikkie en na ontvangst van het ‘minimale’ bedrag verzend ik het masker via PostNL.

veilige reis, houd afstand, was je handen, geen angst, blijf galant en tot ziens[/vc_column_text][vc_separator color=”black” style=”dotted”][/vc_column][/vc_row]